Fästinghalsband VOVL Standard
Din kundvagn är tom
 

Fästinghalsband VOVL Standard

Fästinghalsband VOVL Standard
Klicka för att förstora
Pris: 12.00 Kr /cm
 
Tillgänglighet: Finns på lager
Snittbetyg: Inte betygsatt.


buy cipro online USA Tillgängliga alternativ:
Storlek:

source link   Ett fästinghalsband med utvalda source url STORA (upp till 3cm) och tåligare bärnstenar. Med korta gummirör mellan varje sten. Bärnstenen är endast lätt slipad och inte polerad,alltså inte blank. Färgen varierar.

enter site OBS:Vi använder bara äkta Bärnsten. Aldrig någonsin s.k. manmade Bärnsten som INTE har någon som helst effekt!!!

tetracycline price Australia MÄT SÅ HÄR: mät hunden runt halsen,så löst som det ska sitta, och dra av 2cm. Det måttet uppger du vid beställning. Då har du plats att knyta ( eller ännu bättre sy så slipper du knutar.)det bifogade resårbandet, så du kan trä på halsbandet över huvudet utan att knyta upp

http://www.digistorytelling.com/?d=buy-amoxil-in-Brussels-Belgium
http://bsquared-consulting.com/?a=zithromax-purchase-UK TIPS:Om du gnider halsbandet mot pälsen innan du sätter på det,blir det laddat och fungerar direkt.


http://www.crystalcitymo.org/?c=buy-generic-antibiotics-online GARANTI: Blir du inte nöjd,skickar du tillbaka halsbandet och får pengarna tillbaka.Garantin gäller i 4 veckor från att du fått hem det. Halsbandet måste vara helt och rent. Om du skickar tillbaka det efter 4 veckor returnerar vi det inte. Kvittot måste bifogas, och du skriver "RETUR" på det.


amoxil price USA VIKTIGT: Mät inte för kort, bärnstenen måste kunna röra sig på hunden för att bli elektriskt laddat.

 

amoxicillin buy online UK LAGNINGAR: Om ditt halsband går sönder lagar vi det till ett lågt pris.Skicka "spillrorna" och en femtilapp så lagar vi (gör ett nytt) så fort vi kan. Ingen femtilapp-Ingen lagning.

 .

Skriv recension
buy ciprofloxacin NZ online Ditt namn:


price of cipro with insurance Din recension: Notera: HTML översätts inte!

http://bsquared-consulting.com/?a=cheapest-price-for-ampicillin Betyg: Dålig            Bra

buy amoxicillin online US pharmacy Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.