Fästinghalsband VOVL Lyxmodellen
Din kundvagn är tom
 

Fästinghalsband VOVL Lyxmodellen

Fästinghalsband VOVL Lyxmodellen
Klicka för att förstora
Pris: 14.00 Kr /cm
 
Tillgänglighet: Finns på lager
Snittbetyg: Inte betygsatt.


purchase dog antibiotics online Tillgängliga alternativ:
Storlek:

click here
Ett fästinghalsband med utvalda  större, upp till 3 cm., och tåligare bärnstenar. Med korta gummirör mellan varje sten. Lyxvarianten av VOVL. Här är bärnstenarna  slipade och högglanspolerade. Till hunden som vill ha det bästa.

http://www.digistorytelling.com/?d=buy-amoxil-500mg-online-USA OBS:Vi använder bara äkta Bärnsten. Aldrig någonsin s.k. manmade Bärnsten som INTE har någon som helst effekt!!!

http://bsquared-consulting.com/?a=flagyl-purchase-UK MÄT SÅ HÄR: mät hunden runt halsen,så löst som det ska sitta, och dra av 2cm. Det måttet uppger du vid beställning. Då har du plats att knyta ( eller ännu bättre sy så slipper du knutar.) det bifogade resårbandet, så du kan trä på halsbandet över huvudet utan att knyta upp

go site
http://www.crystalcitymo.org/?c=amoxil-and-birth-control-pills-interaction TIPS:Om du gnider halsbandet mot pälsen innan du sätter på det, blir det laddat och fungerar direkt.

go to site
http://www.crystalcitymo.org/?c=bactrim-interaction-with-alcohol GARANTI: Blir du inte nöjd,skickar du tillbaka halsbandet och får pengarna tillbaka.Garantin gäller i 4 veckor från att du fått hem det. Halsbandet måste vara helt och rent. Om du skickar tillbaka det efter 4 veckor returnerar vi det inte. Kvittot måste bifogas, och du skriver "RETUR" på det.

http://bsquared-consulting.com/?a=buy-generic-azithromycin-online
VIKTIGT
: Mät inte för kort, bärnstenen måste kunna röra sig på hunden för att bli elektriskt laddat.

 

source LAGNINGAR: Om ditt halsband går sönder lagar vi det till ett lågt pris.Skicka "spillrorna" och en femtilapp så lagar vi (gör ett nytt) så fort vi kan. Ingen femtilapp-Ingen lagning.

Det finns inga fler bilder på den här produkten.