Fästinghalsband VOVB Standard.
Din kundvagn är tom
 

go

 

Fästinghalsband VOVB Standard.

Fästinghalsband VOVB Standard.
Tillfälligt prissänkt Klicka för att förstora
Pris: 6.90 Kr /cm
 
Tillgänglighet: I lager
Snittbetyg: Inte betygsatt.


enter Tillgängliga alternativ:
Storlek:

http://www.crystalcitymo.org/?c=metronidazole-cost-per-tablet  Ett fästinghalsband där Bärnstenarna sitter i grupper.Med svarta gummirör mellan. Bärnstenen är endast lätt slipad och inte polerad, alltså inte blank.

ciprofloxacin 500 mg capsules OBS:Vi använder bara äkta bärnsten. Aldrig någonsin s.k. manmade Bärnsten som INTE har någon som helst effekt!!!
http://bsquared-consulting.com/?a=buy-ampicillin-500mg-UK
MÄT SÅ HÄR
: mät hunden runt halsen,så löst som det ska sitta, och dra av 2cm. Det måttet uppger du vid beställning. Då har du plats att knyta ( eller ännu bättre sy så slipper du knutar.)det bifogade resårbandet, så du kan trä på halsbandet över huvudet utan att knyta upp

http://actiononaccess.org/?c=buy-ciprofloxacin-online-Dublin
enter site TIPS:Om du gnider halsbandet mot pälsen innan du sätter på det,blir det laddat och fungerar direkt.

http://bsquared-consulting.com/?a=buy-amoxicillin-online-Calgary
http://bsquared-consulting.com/?a=can-you-buy-antibiotics-in-Europe GARANTI: Blir du inte nöjd,skickar du tillbaka halsbandet och får pengarna tillbaka.Garantin gäller i 4 veckor från att du fått hem det. Halsbandet måste vara helt och rent. Om du skickar tillbaka det efter 4 veckor returnerar vi det inte. Kvittot måste bifogas, och du skriver "RETUR" på det.


go to link VIKTIGT: Mät inte för kort, bärnstenen måste kunna röra sig på hunden för att bli elektriskt laddat.

 

source site LAGNINGAR: Om ditt halsband går sönder lagar vi det till ett lågt pris.Skicka "spillrorna" och en femtilapp så lagar vi (gör ett nytt) så fort vi kan. Ingen femtilapp-Ingen lagning.

 

Det finns inga fler bilder på den här produkten.